reparatie en onderhoud 1

HOFFDAK

PAN & DAKDEKKERSBEDRIJF

Reparatie en renovatie

Bij de dakrenovatie of dak reparatie van uw bestaande platte dak of hellende dak is een duidelijke en complete inventarisatie essentieel. Dit voorkomt dak lekkages of overige vervelende dak problemen.

 

HOFFDAK stelt vooraf een gedetailleerd plan op met uw wensen en doelstellingen. U ontvangt van ons een goed overwogen renovatie of dak reparatie advies met levensduur, planning en opbouw, en uiteraard kwaliteit als belangrijkste maatstaf.

 

Bij het renoveren of repareren van uw dak is het van belang om duidelijk vast te stellen welke uitgangspunten de belangrijkste zijn. Overlagen, reparatie of een totale renovatie: voor elke aanpak is specifieke expertise nodig. HOFFDAK heeft de deskundigheid in huis. U wilt toch ook weten wat er boven uw hoofd hangt?

 

Dakisolatie of vlieringisolatie:

Via uw dak gaat meer dan 30% van de warmte verloren

Om dit warmteverlies te verminderen, kunt u aan de binnenzijde of buitenzijde van het dakbeschot isolatiemateriaal laten aanbrengen

Goed om te weten is ook dat de overheid het BTW tarief voor vloer,- dak en gevelisolatie in 2009 heeft verlaagd van het hoge BTW tarief naar het lage BTW tarief (6%). Het lage BTW tarief geldt voor het arbeidsloon en materialen onder die voorwaarde dat de materiaalkosten minder dan de helft van de totale kosten beslaan

 

Voor meer info of een vrijblijvende offerte contact:

06 - 20 01 96 43

of email naar jacqhoffdak2@outlook.com